3 Antivirus Percuma Yang Terbaik Untuk Komputer


Bagi pengguna Windows PC, program antivirus yang baik adalah satu keperluan untuk menghindari serangan malware, memastikan komputer anda berjalan dengan cekap, dan melindungi identiti dalam talian anda dan maklumat peribadi. Suite antivirus Premium mempunyai ciri-ciri tambahan untuk melindungi anda daripada laman web berniat jahat, membantu anda menguruskan keselamatan pada peranti mudah alih, dan memantau firewall komputer anda, kemas kini perisian dan ciri-ciri lain.

Jadi, Antivirus mana yang sesuai Untuk anda?

1. Avira Free AntivirusAvira menawarkan perlindungan yang kuat terhadap malware. Paparan 'interface' pada mulanya tidak beberapa menyenangkan, tetapi apabila telah faham cara penggunaanya, kita dapati sangat mudah untuk menggunakannya, dan komputer dengan kurang RAM mungkin melihat kesan prestasi yang agak perlahan. Walau bagaimanapun, keberkesanan  Avira Antivirus Percuma dan pelbagai baik ciri-ciri - termasuk portal dan 'child safety setting'  menjadikannya pilihan terbaik.

MUAT TURUN AVIRA ANTIVIRUS PERCUMA DISINI

2. Avast Free AntivirusKami menyukai Avast Antivirus Percuma kerana 'interface' yang mudah digunakan, prestasi yang baik, unik, dan agak canggih dengan pelbagai ciri-ciri istimewa. Ia, program boleh dipercayai yang baik,  Walau bagaimanapun, anda mungkin mahu mempertimbangkan Avast Antivirus Percuma jika anda sudah menggunakan produk Avast lain, seperti Avast Keselamatan Bergerak untuk Android ( Untuk mobile phone).

MUAT TURUN AVAST FREE ANTIVIRUS DISINI

3. AVG Free Antivirus Penyelesaian antivirus yang popular AVG Antivirus Percuma mempunyai pengesanan kebanyakan 'malware' dan hanya melambatkan PC pengguna secara minimum , mengikut ujian prestasi yang telah dijalankan. Paparan antara muka( interface) AVG juga sangat memudahkan pengguna.

MUAT TURUN AVG FREE ANTIVIRUS DISINI

2 comments: